Η σημερινή μέρα ήταν ξεχωριστή, καθώς οι μαθητές του Εργαστηρίου Γεωπονίας- Τεχνολογίας Τροφίμων - Περιβάλλοντος αφιέρωσαν τον χρόνο τους στην παρασκευή λικέρ ρόδι! Με μεράκι και ομαδική συνεργασία, καθάρισαν τα φρούτα, ακολούθησαν τη συνταγή και δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο προϊόν, που θα παρουσιαστεί στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του σχολείου μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στην Ποτοποιία της Οικογένειας Σπυρόπουλου για τη γενναιόδωρη χορηγία του τσίπουρου, το οποίο ήταν απαραίτητο για την παρασκευή του λικέρ.
Μέσα από τη δραστηριότητα αυτή, οι μαθητές έμαθαν περισσότερα για τη διαδικασία παρασκευής προϊόντων, την αξία της συνεργασίας και την αξιοποίηση αγροτικών αγαθών με δημιουργικό τρόπο. Το αποτέλεσμα μας γεμίζει περηφάνια και ανυπομονούμε να το μοιραστούμε με την κοινότητα!