Στο πλαίσιο του μαθήματος στο εργαστήριο Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, οι μαθητές και οι μαθήτριες ξεκίνησαν την προετοιμασία για την παρασκευή λικέρ λεμόνι, αξιοποιώντας φρέσκα λεμόνια και ακολουθώντας όλα τα στάδια της διαδικασίας με υπευθυνότητα και ενθουσιασμό.
Για εμάς, τίποτα δεν πάει χαμένο! Τα λεμόνια που περίσσεψαν μετατράπηκαν σε δροσιστική σπιτική λεμονάδα, την οποία απόλαυσαν όλοι με χαμόγελο.
Μέσα από τη δράση, τα παιδιά έμαθαν για την αξιοποίηση αγροτικών προϊόντων, τη βιώσιμη διαχείριση τροφίμων και τη διατροφική αξία του λεμονιού, αναδεικνύοντας τη σημασία της δημιουργικής εργασίας και της περιβαλλοντικής συνείδησης.